Servis COOL

Servis bele tehnike i klima uređaja

Početna strana O nama Klima uređaji Centralna kimatizacija Ventilacija Auto klime Reference Galerija Kontakt

Auto klime

Klime Cool Kragujevac


Servis Cool Kragujevac vrši punjenje auto klima freonom R12 i R134a, dodavanje ulja u cevni sistem, ubacivanje uv boje, proveru curenja gasa specijalnim lampama, reciklažu starog freona, zamena hladnjaka, krpljenje hladnjaka, zamenu risivera, zamenu kompresora, remont kompresora, produvavanje sistema, pertlovanje cevi i prelazak sa gume na aluminijum specijalnim klještima, dezinfekciju kabine, zamenu polen filtera, popravku ventilatora, popravku elektronike itd...

Nadamo se da će Vam nekoliko stručnih saveta koristiti kada je u pitanju servis auto klime. Servis auto klime treba raditi bar jedanput u toku godine. Čak i kada Vam je klima ispravna treba proveriti pritisak u cevima kako bi Vaša klima bila što efikasnija. Na starijim automobilima često dolazi do curenja gasa, pa se punjenje mora vršiti svake godine. Kod nas mozete izvršiti i kompetnu proveru instalacije ali to zahteva velika ulaganja jer bi se u tom slučaju demontirala kompletna klima. Da bi se izbegli troškovi demontaže potrebno je sipati u sistem uv boju, sačekati da prođe određeno vreme dok freon iscuri i tek nakon toga se mogu videti tragovi uv boje na oštećenim mestima. Oštećena mesta je naravno moguće reparirati ali ako i posle sipanja uv boje Vaša klima i dalje gubi gas onda se mora skidati isparivač koji se nalazi ispod instrument table vozila. To je nažalost jedino rešenje i veliki je zahvat. Veliki broj ljudi se ne odlučuje na ovaj korak jer je jeftinije puniti klimu svake godine, nego uraditi ovaj neisplativi zahvat.

Punjenje i proveru Vaše auto klime, Servis Cool Kragujevac, vrši najsavremenijom nemačkom digitalnom stanicom marke „WAECO“, koja poseduje bazu podataka za svaki tip AUTA,KOMBI VOZILA I KAMIONA.

Auto klime Kragujevac

KONTAKT

Kneza Mihaila 52a, Kragujevac
Telefon: 034/362-942
063/81 36 351
Facebook
Instagram

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak od 09:00h do 17:00h
Subota od 08:00h do 15:00h
Nedelja neradan dan