Servis COOL

Servis bele tehnike i klima uređaja

Početna strana O nama Klima uređaji Centralna kimatizacija Ventilacija Auto klime Reference Galerija Kontakt

Centralna kimatizacija

Klime Cool Kragujevac


Klimatizacija je proces obrade vazduha u određenom prostoru sa ciljem stvaranja odgovarajućih uslova za boravak ljudi i drugih živih bića u njemu.
WRF centralna kimatizacija. Tehnologija promenljivog protoka fluida – VRF (variable refrigerant flow), takođe poznata i kao VRV (variable refrigerant volume), podrazumeva sistem grejanja, hlađenja i ventilacije koji karakteriše veći broj unutrašnjih jedinica za klimatizaciju, povezanih na jednu spoljašnju jedinicu. U najsavremenijim sistemima, svaka unutrašnja jedinica može raditi u režimu grejanja ili hlađenja, nezavisno od bilo koje druge jedinice u okviru istog sistema. Ovakav pristup klimatizaciji omogućava značajnu uštedu energije u uslovima kada sistem radi simultano u oba moda. Budući da je naše područje poznato po velikom broju dana sa varirajućom temperaturom, ovakvo rešenje predstavlja vrlo ekonomičan način grijanja i hlađenja.

Kanalna klimatizacija (izmenjivač je takođe ugrađen u spušten plafon), a kanalskim razvodom se razvodi klimatizovan vazduh do izduvnih rešetki po prostoriji. Kanalskom klimatizacijom se postiže vrlo dobro raspoređivanje vazduha po prostoriji. Kanalskom klimom je moguće ubacivati i svež vazduh u prostoriju i izbacivati stari čime se vrši i dobra ventilacija prostorije.

KONTAKT

Kneza Mihaila 52a, Kragujevac
Telefon: 034/362-942
063/81 36 351
Facebook
Instagram

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak od 09:00h do 17:00h
Subota od 08:00h do 15:00h
Nedelja neradan dan