Servis COOL

Servis bele tehnike i klima uređaja

Početna strana O nama Klima uređaji Centralna kimatizacija Ventilacija Auto klime Reference Galerija Kontakt

LG LG AC18BQ ARTCOOL INVERTER

LG LG AC18BQ ARTCOOL INVERTER
Proizvođač: LG
Model: LG AC18BQ ARTCOOL INVERTER
Režim rada: Inverter
Jačina: 18000 BTU
Klasa energetske efikasnosti: A++/A+
Tip freona: R32
Cena:

1310 EUR


*cena je sa ugradnjom

Opis:
Opseg rada od -10C do 48C.Stilski dizajn Artcool klima uredjaj kompanije LG projektovan je tako da bude uskladjen sa enterijerom vaseg doma pomocu minimalistickog i jednostavnog stila. Staklo nalik ogledalu na prednjoj strani proizvoda pruza prikaz modernog uredjaja kroz cvrst materijal stakla. Uredjaj poseduje intuitivni ekran kao i glatki zakrivljeni dizajn.

Dual inverter kompresor sa 10 godina garancije koji trosi neverovatno malo struje gde je usteda cak od 70% i smatra se vrhunskim uredjajem koji brzo hladi. Izuzetan tihi rad. Kompresor sa inverterom neprekidno podesava brzinu kompresora da bi se odrzali zeljeni nivoi temperature. Pored toga, Dual Inverter Compressor™ uz opseg frekvencije za rad uz ustedu energije stedi vise energije u odnosu na standardni kompresor. Zahvaljujuci Dual Inverter kompresoru, vazduh se izbacuje dalje i brze.

Jonizator preko 3 miliona jona sterilizuje ne samo vazduh koji prolazi kroz klima uredjaj, vec i stetne supstance i neprijatne mirise koji okruzuju uredjaj. Jonizator na ovom uredjaju u roku od 60 minuta sterilise vise od 99% bakterija koje prianjaju na uredjaj.LG inverter unutar kompresora ima najefikasnije rashladno sredstvo gas R32 koji je ekoloski najprihvatljiviji.

Elegantan i moderan dizajn
Sterilizacija
LED displej
Prijatno i brzo hladjenje
Nizak nivo buke
Jonizator
Automatsko ciscenje
Gold fin
Dual Inverter kompresor
TUV Rheinland
BLDC motor
Turbo mode

KONTAKT

Kneza Mihaila 52a, Kragujevac
Telefon: 034/362-942
063/81 36 351
Facebook
Instagram

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak od 09:00h do 17:00h
Subota od 08:00h do 15:00h
Nedelja neradan dan